contact
webshop

Over Baskin

Baskin is een jonge en dynamische onderneming, en een one-stop shop voor onze klanten. Ondanks dat we een jonge organisatie zijn, hebben veel van onze medewerkers jarenlange ervaring in de branche. Door kennisoverdracht is er een knowhow van meer dan een eeuw aanwezig. Dit uit zich in een ongekende productkennis en een groot internationaal netwerk van klanten en leveranciers. Hierdoor kunnen wij inspelen op de specifieke wensen van onze klanten, maar ook op de nieuwste trends.

Onze uitgebreide collectie varieert van manden in alle soorten en maten tot sfeerproducten. Al onze producten zijn handmatig vervaardigt door vakmensen. Hierdoor geven de verpakkings- en presentatiemanden van Baskin uw producten de uitstraling die u wenst.

Onze producten worden gemaakt door honderden, zoniet duizenden, vakmensen uit Nederland, diverse Europese landen, China, Indonesië en vele andere windstreken.

MAATWERK MANDEN

Naast onze standaard manden en sfeerproducten bieden we ook maatwerkoplossingen. Wilt u een mand van een specifiek formaat, zodat het exact in uw schappen past? Of heeft u een andere kleur nodig dan de standaardkleur? Dat is allemaal geen probleem. Indien nodig, bieden we volledig maatwerk naar uw wens.

Smart Edge Baskets (EPS)

In intensieve samenwerking met Euro Pool Systems ontwikkelden we een handige overzetmand. Deze oplossing is een unieke mand die u over het standaard EPS-krat plaatst waarin uw groente en fruit wordt geleverd. Het EPS-krat kan het schap in, vervolgens plaats u onze overzetmand eroverheen en de uitstraling van uw versafdeling is compleet. De overzetmanden zijn handzaam en eenvoudig schoon te houden.

Blijf op de hoogte

Benieuwd naar waar we ons mee bezighouden? Of wilt u weten wanneer we nieuwe producten lanceren? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en u bent de eerste die het leest!

Geen zorgen over uw gegevens: we houden ons netjes aan de AVG-regels.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Lees privacyverklaring
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.