contact
webshop

Baskin services

Bij Baskin draait alles om de klant. We zoeken samen met supermarkten en winkelketens naar de beste oplossing voor vraagstukken rondom hun productpresentatie. Daarbij spotten we de laatste trends, focussen we op kwaliteit, bieden we opties voor warehousing en proefplaatsingen én leveren we indien gewenst maatwerk.

Trendspotting
Supermarkten en winkelketens zijn trendsetters op het gebied van winkelinrichting. Het interieur verandert namelijk voortdurend om klanten te blijven prikkelen. De inrichting hangt bovendien erg af van de nieuwste trends die spelen onder een specifieke doelgroep. Daarom heeft Baskin nauw contact met supermarkten en winkelketens om voortdurend in te spelen op nieuwe ontwikkelingen.
Read more
Focus op kwaliteit
Om kwaliteit van onze manden en sfeerproducten te garanderen, stellen we hoge kwaliteitseisen aan onze productielijn. We hebben een strenge selectie gemaakt van leveranciers en bezoeken regelmatig onze productielocaties om te monitoren hoe het lokaal gesteld is met de productie en arbeidsomstandigheden van medewerkers.
Read more
Warehousing
Baskin beschikt over een groot warehouse van ruim 3.000 vierkante meter om de voorraad van manden en sfeerproducten voor supermarkten en winkelketens te beheren. Voor een vast bedrag per maand houden we producten in opslag, zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft.
Read more
Proefplaatsingen
Als experts op het gebied van de presentatie van versproducten begrijpen we dat het inrichten van een supermarkt of winkel niet eenvoudig is. Daarom bieden we onze klanten extra service in de vorm van proefplaatsingen.
Read more
MAATWERK
Baskin ondersteunt klanten wereldwijd met hun uitdagingen op het gebied van productpresentatie van versproducten. Naast onze standaard manden en sfeerproducten bieden we ook maatwerkoplossingen.
Read more
Blijf op de hoogte

Benieuwd naar waar we ons mee bezighouden? Of wilt u weten wanneer we nieuwe producten lanceren? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en u bent de eerste die het leest!

Geen zorgen over uw gegevens: we houden ons netjes aan de AVG-regels.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Lees privacyverklaring
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.