contact
webshop

Projecten

Baskin werkt al jaren voor uiteenlopende klanten over heel de wereld. Altijd met een gezamenlijk doel: de klantbeleving zo goed en aantrekkelijk mogelijk maken. Hieronder vindt u een overzicht van enkele klantcases. In deze cases leest u informatie over de klant, de klantvraag en de uiteindelijke oplossing die we vaak in nauwe samenwerking hebben gerealiseerd.

Cases

Duik dieper in de wereld van Baskin. Lees enkele van onze succesvolle klantcases. Van onze unieke oplossing voor Euro Pool System tot de samenwerking met Spinneys in Dubai.

Cases

Duik dieper in de wereld van Baskin. Lees onze succesvolle klantcases. Van onze unieke oplossing voor Euro Pool System tot de samenwerking met Spinneys in Dubai.Maatwerk manden

Naast onze standaard manden en sfeerproducten bieden we ook maatwerkoplossingen. Wilt u een mand van een specifiek formaat, zodat het exact in uw schappen past? Of heeft u een andere kleur nodig dan de standaardkleur? Dat is allemaal geen probleem. Indien nodig, bieden we volledig maatwerk naar uw wens.

SMART EDGE BASKETS (EPS)

In intensieve samenwerking met Euro Pool Systems ontwikkelden we een handige overzetmand. Deze oplossing is een unieke mand die u over het standaard EPS-krat plaatst waarin uw groente en fruit wordt geleverd. Het EPS-krat kan het schap in, vervolgens plaats u onze overzetmand eroverheen en de uitstraling van uw versafdeling is compleet. De overzetmanden zijn handzaam en eenvoudig schoon te houden.

Blijf op de hoogte

Benieuwd naar waar we ons mee bezighouden? Of wilt u weten wanneer we nieuwe producten lanceren? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en u bent de eerste die het leest!

Geen zorgen over uw gegevens: we houden ons netjes aan de AVG-regels.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Lees privacyverklaring
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.