contact
webshop
Brood en Banket

Verse broodjes of heerlijk gebak. In onze manden ziet uw brood en banket er nóg smakelijker uit. Niet alleen brengen de stevige manden van Baskin het beste uit uw brood en banket naar boven, onze producten zijn tevens zeer handzaam en hygiënisch.

Groenten en Fruit

Appels, ananassen of bloemkolen. Al uw groenten en fruit straalt in onze manden en andere sfeerproducten. Baskin weet precies hoe groenten en fruit het best tot hun recht komen in uw supermarkt. Onze stevige manden zijn handzaam, hygiënisch en geven uw groenten- en fruitafdeling net dat beetje meer uitstraling.

Specialiteiten afdelingen

Kazen, vleeswaren of chocolade. Voor elk product hebben we een geschikte mand of ander sfeerproduct die de presentatie van uw artikelen nóg aantrekkelijker maakt. Onze stevige manden en sfeerproducten zijn gemakkelijk te verplaatsen en eenvoudig schoon te maken. Ideaal voor op de vaak hectische werkvloer van een supermarkt.

Baskin

Baskin zorgt voor een unieke klantbeleving bij de presentatie van versproducten. We produceren handgemaakte manden, sfeerproducten en bieden maatwerk voor supermarkten en winkelinrichters. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en voldoen altijd aan de laatste trends. Zo zorgen we voor een bijzondere winkelbeleving én blije klanten. Dat is Baskin. Results by positive vibes.
Cases

Duik dieper in de wereld van Baskin. Lees enkele van onze succesvolle klantcases. Van onze unieke oplossing voor Euro Pool System tot de samenwerking met Spinneys in Dubai.

Products

Baskin ondersteunt klanten wereldwijd met hun uitdagingen op het gebied van productpresentatie van versproducten. Naast onze standaard manden en sfeerproducten bieden we ook maatwerkoplossingen.